Хотел

Хотел “Нави” е напълно реновиран през 2011.  Предлага настаняване в 23 двойни стаи, обзаведени с много вкус и изцяло в съответствие със съвременните стандарти.

Предлагат се стаи с двойно легло,  както и такива  с по 2 единични легла. Всяка от стаите разполага  със самостоятелен санитарен възел, климатик, телевизор  с Булсатком приемник, комарници и малка тераса. 

За удобството на  всички клиенти на хотела в съседство на  рецепцията е разположен лоби бар с удобни кресла и голям телевизор, в който те могат да почиват след плажа или да изчакват роднините си.  В бара, както и  на  цялата територия на хотела може да се ползва безжичен Интернет.

Градината на хотел “Нави” се простира върху няколко декара и е изцяло оградена.   Тя е  отлично поддържана и потънала  в зеленина, като предлага много места за почивка под сянката на големите дървета.

Вашите деца ще намерят търсения простор за игрите си на чист въздух, а бащите им лесно ще намерят място за паркиране в  покрития паркинг или алеите край хотела.  В единия си край двора на хотела граничи с няколко изоставени  бунгала край които се минава  за безкрайните плажове пред къмпинг Шабла, а в другия си край хотела са се ширнали зелените поля и лозя край Шабла.

Онлайн резервация
цена от 0.00 лв./двойна стая
Пристигане на:

Заминаване на:

Visa / MasterCard
Verified by Visa / MasterCard SecureCode
Общи условия
Хотел Нави е собственост на Нави Тур ЕООД. ЕИК: 202059309
Powered by HOLBS